Δες τις πιο ενδιαφέρουσες
γωνιές της περιοχής

Μετακινήσεις εκτός Αθηνών

Ταξίδεψε σε κορυφαίες περιοχές, με το δικό σου τρόπο και άσε μας να φροντίσουμε για τη μετακίνησή σου

Σούνιο
Αθηναϊκή Ριβιέρα - Λίμνη Βουλιαγμένης
(& Γεύμα σε αυθεντική ταβέρνα)

Ταξιδέψτε κατά μήκος της υπέροχης ακτής της Αθήνας, επισκεφτείτε τη λίμνη της βουλιαγμένης, γευματίστε σε αυθεντική ελληνική ταβέρνα δίπλα στη θάλασσα και καταλήξτε στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Δείτε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα από την άκρη του ιερού λόφου και αποχαιρετίστε το ήλιο καθώς βουτάει στα νερά του αιγαίου.

Στάσεις:
 1. Αθηναϊκή ριβιέρα
 2. Λίμνη βουλιαγμένης
 3. Ναός του Ποσειδώνα (Σούνιο)
 4. Αυθεντική ελληνική ταβέρνα

Διάρκεια: 5 ώρες
Άτομα: 1 έως 4
Κόστος: 170 €

Δελφοί
Αράχωβα - Μοναστήρι Οσίου Λουκά

Ξεκινήστε από την Αθήνα για μία απόσταση περίπου 200 χλμ. έως τους Δελφούς. Νιώστε το δέος του πιο διάσημου μαντείου της ιστορίας και περιηγηθείτε με την άνεσή σας στον αρχαιολογικό χώρο, το μουσείο και το αρχαίο θέατρο. Αργότερα κάντε τη βόλτα σας και γευματίστε στην Αράχωβα, σε έναν από τους πιο κοσμικούς χειμερινούς προορισμούς της Ελλάδας. Ολοκληρώστε αυτή τη δυνατή εμπειρία με μία επίσκεψη στο μοναστήρι του Οσίου Λουκά.

Στάσεις:
 1. Αρχαιολογικός χώρος Δελφών
 2. Αρχαιολογικό μουσείο Δελφών
 3. Αρχαίο Θέατρο
 4. Αράχωβα
 5. Μοναστήρι Οσίου Λουκά

Διάρκεια: 8 ώρες
Άτομα: 1 έως 4
Κόστος: 280 €

Peloponnese
(Corinth - Mycenae - Epidaurus - Nafplio)

Ξεκινήστε τη διαδρομή από την Αθήνα και κάντε την πρώτη στάση στον ισθμό της Κορίνθου και απολαύστε τη θέα του καναλιού που συνδέει τον Σαρωνικό με τον Κορινθιακό κόλπο. Αργότερα επισκεφτείτε τα επιβλητικά ερείπια της αρχαίας πόλης των Μυκήνων και καταλήξτε στην Επίδαυρο, στην κοιτίδα του κλασσικού ελληνικού θεάτρου. Ολοκληρώστε αυτή την ξεχωριστή μέρα με μία επίσκεψη στην πρώτη πρωτεύουσα του σύγχρονου ελληνικού κράτους, το Ναύπλιο.

Στάσεις:
 1. Ισθμός Κορίνθου
 2. Μυκήνες
 3. Θέατρο Επιδαύρου
 4. Ναύπλιο

Διάρκεια: 8 ώρες
Άτομα: 1 έως 4
Κόστος: 310 €

Αρχαία Ολυμπία

Ένας προορισμός που αξίζει να δείτε από κοντά, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας. Βρίσκεται στη δυτική ακτή της Πελοποννήσου, περίπου 300 χλμ μακριά από την Αθήνα. Δείτε τα υπέροχα τοπία της διαδρομής και καταλήξτε στο αρχαίο στάδιο όπου γίνεται η αφή της ολυμπιακής φλόγας κάθε τέσσερα χρόνια. Επισκεφτείτε όλο τον αρχαιολογικό χώρο, το μουσείο και το Φιλιππείο, το διάσημο κυκλικό ναό που χτίστηκε από τον Φίλιππο προς την τιμήν του Διά.

Στάσεις:
 1. Αρχαιολογικός χώρος Ολυμπίας
 2. Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας
 3. Φιλιππείο

Διάρκεια: 12 ώρες
Άτομα: 1 έως 4
Κόστος: 430 €

×